I.G.T. TREMENDO

                                                              

ITALIANO

UVE IMPIEGATE: 100% Sangiovese allevato a cordone speronato.

Età del vigneto 5-10 anni.

TECNICA DI PRODUZIONE: Macerazione e fermentazione alcolica per 20/25 giorni in tini d’acciaio. Maturato in acciaio, a cui segue un affinamento in bottiglia per almeno 3 mesi.

ABBINAMENTO E SERVIZIO: salumi, primi piatti,carni delicate. 

Temperatura di servizio: 18°C

GRADO ALCOLICO: 13,5%

DISPONIBILE  NEI FORMATI: 0,750 ml.

 

 

ENGLISH

GRAPES VARITIES: 100% Sangiovese. Spurred cordon.

Vineyard age 5-10 years.

PRODUCTION TECNIQUE: Maceration and alcholic fermentation for 20/25 days in stainless steel tanks. The wine is aged in stainless steel tanks plus 3 bottle-aging months before release.

FOOD PAIRINGS AND SERVICE: ideal match with cold meat, first courses and meat.

Service temperature: 18°C

ALCOHOL CONTENT: 13,5%

AVAILABLE FORMATS: 0,750 ml.

Contact Us/Contattaci: